Wat staat er in deze uitgave? | Bestel alvast de Noviteitenspecial 2024‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Bekijk deze e-mail in je browser

Altijd op de hoogte met de Railhobby nieuwsbrief | 21 april 2024

LEES RAILHOBBY 468 ONLINE

In Railhobby 468 leest u over de Euro9000. Op de valreep van 2023 kwam de toelating tot het Nederlandse en Belgische spoorwegnet binnen. Verder vindt u in deze uitgave extra veel doen-artikelen. We gaan onder andere aan de slag met een diorama, NTM-waterwagen en een Pocloc kraan.


Lees deze uitgave nu online of bestel in de webshop! Railhobby 468 ligt vanaf 30 januari bij abonnees op de deurmat en vanaf 2 februari in de (boek)winkel.

BESTEL DE UITGAVE HIER

WAT STAAT ERIN?

Klik hier om meer artikelen te lezen

ONZE SPECIALS

- BESTEL NU -

NOVITEITENSPECIAL 2024


Begin maart verschijnt de zevende Noviteitenspecial. De redactie stelt speciaal voor u een overzicht samen van de nieuwe modelspoorproducten die in 2024 worden verwacht. Alle schalen komen aan bod.


Bestel vóór 9 februari 2024 en profiteer van gratis verzending t.w.v. € 3,99. 

Railhobby 469 - Noviteitenspecial is onderdeel van het Railhobby abonnement inclusief specials.

ZET HIER UW ABONNEMENT OM
WEBSITE
ABONNEE WORDEN
WEBSHOP

Copyright © 2024 Scala Publishing. Alle rechten voorbehouden. Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je een abonnement hebt of je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Voorkeuren wijzigen of afmelden